Геополитическите опоненти искат да разединят Русия чрез украинската криза, а

...
Геополитическите опоненти искат да разединят Русия чрез украинската криза, а
Коментари Харесай

Путин: Целта в Украйна е да обединим руския народ

Геополитическите съперници желаят да разединят Русия посредством украинската рецесия, а задачата на Москва е да сплоти съветския народ, съобщи водачът на страната Владимир Путин в телевизионно изявление, представено от РИА Новости .

" Разделяй и владей “ – те постоянно са се опитвали да създадат това, пробват се да го създадат и в този момент, само че нашата цел е нещо друго – да обединим съветския народ “, съобщи съветският президент.

Отговаряйки на въпроса дали в обстановката наближава избрана " рискова линия “, Путин означи, че е убеден в правилността на определения път.

" Ами не мисля, че е толкоз рисково. Мисля, че действаме в вярната посока, пазиме националните си ползи, ползите на нашите жители, на нашия народ. И просто нямаме различен избор, с изключение на да пазиме нашите жители.Но ние сме подготвени да преговаряме с всички участници в този развой за някакви допустими резултати, само че това е тяхна работа – не ние отхвърляме договаряния, а те “, безапелационен е президентът.

Според него Русия постоянно се е стремяла да позволява всички разногласия по кротичък път, посредством договаряния.

" Но, за жалост, противоположното, другата страна беше настроена по различен метод, те започнаха, както доста пъти съм казвал, всички го знаем, да организират тежки военни дейности там. По един или различен метод ние бяхме принудени да се надигнем за хората, които живеят на тези територии, ние трябваше да подкрепим избора на кримчаните, всичко стартира с това, всичко стартира с това! " съобщи Путин.

Както добави президентът, Русия в украинската рецесия " не би могла да се държи толкоз цинично като Запада “.

" Не можахме! Ние имаме друга философия, друго отношение към живота и към хората. Сега, в случай че погледнете тези хора, които са били надълбоко потопени в моралните полезности на източното християнство, западното християнство, исляма, те постоянно споделят, че имаме разнообразни подходи, като цяло те имат по-скоро веществен метод и определението за триумф в живота в материалната част. А ние сме по-духовни. Не можехме “, означи той.

В същото време Путин не е бил сюрпризиран, че " някой се е държал друго от същински родолюбец “, тъй като " във всяко общество постоянно има хора, които мислят на първо място за персоналните си ползи “.

" Честно казано, не ги съдя изключително – всеки има право на избор “, акцентира президентът.

Държавният глава уточни, че е сигурен, че " 99,9 % от руснаците са подготвени да дадат всичко в полза на родината си " и това го убеждава, че " Русия е специфична страна и тук живеят специфични хора ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР