Генералният директор на Локомотив (Москва) Иля Геркус ще напусне поста

...
Генералният директор на Локомотив (Москва) Иля Геркус ще напусне поста
Коментари Харесай

Рокади на върха в Локомотив

Генералният шеф на Локомотив (Москва) Иля Геркус ще напусне поста си на 29 декември, разкриха съветските медии. Решението е взето от Съвета на шефовете на клуба и е в съгласие с съветските държавни железници. Това значи, че на процедура контрола над ръководството на клуба ще получат Анатолий Мещярков, Юрий Нагорних Василий Кикнадзе, които влизат в Съвета на шефовете. Най-вероятно новият общоприет шеф ще е Кикнадзе.

Оттеглянето на Геркус е обвързвано с несъгласията сред него и останалите хора от управлението, а не със сссмяната на президента на Руския футболен съюз. Очаква се Геркус да получи пост в РФС или в РПЛ (Руската Премиер лига). Това ще стане при положение, че отпред на РФС застане Александър Дюков.

Стало известно, когда Илья Геркус покинет пост генерального шефа «Локомотива»https://t.co/pfUfkcE8x1 pic.twitter.com/UKvvONV6IB
— Чемпионат (@championat) 20 декември 2018 година
Геркус е отпред на Локомотив от 2016 година. Преди това той беше консултант на президента на Премиер лигата Сергей Прядкин. В кариерата си Геркус е заемал и управителни постове в Зенит. Под негово ръководсто Локо стана първенец през сезон 2017/18, а година по-рано завоюва и Купата на Русия.
Премиер Лига 17 кръг, събота 8 декември  Локомотив Москва 2:1краен резулат  Оренбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР