Гари Невил смята, че статусът на Лионел Меси не зависи

...
Гари Невил смята, че статусът на Лионел Меси не зависи
Коментари Харесай

Гари Невил: Ако Аржентина загуби, ще имаме основание да кажем, че Меси не е най-добрият

Гари Невил счита, че статусът на Лионел Меси не зависи от изхода на финала на Световното състезание през 2022 година

" Феновете на Меси, Марадона, Пеле, Кристиано Роналдо могат да кажат: " Това е, тематиката за най-хубавите в историята е затворена.

Но не мисля, че мачът в неделя би трябвало да дефинира кариерата. В същото време имам вяра, че достижението на Марадона през 1986 година постоянно ще витае над Меси и Аржентина. Ако Меси завоюва, тези обстановки ще имат доста общо.
 Шеф на Ал-Наср не знае кой е Роналдо
Шеф на Ал-Наср не знае кой е Роналдо

Или най-малко се прави

Но мнението ми няма да се промени. Въз основа на това, което е постигнал, го считам за един от най-великите в историята, само че това е въпрос на желание.

Предпочитам Кристиано Роналдо пред Меси, като в същото време знам, че, несъмнено, Меси унищожи моя тим два пъти във финалите на Шампионската лига и той имаше вълшебен моменти в този шампионат. Но всичко се свежда до това по какъв начин хората гледат на футбола.

Ако Аржентина загуби от Франция, тогава внезапно няма да имаме причина да кажем, че Меси несъмнено не е най-хубавият състезател. Ако сте вярвали в него като най-великия в историята, тогава би трябвало да продължите да се придържате към мнението си ", сподели някогашният бранител на Манчестър Юнайтед.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР