Гарет Бейл ще може да играе за уелския национален отбор

...
Гарет Бейл ще може да играе за уелския национален отбор
Коментари Харесай

Бейл: Мечтаех да видя Уелс на световно първенство

Гарет Бейл ще може да играе за уелския народен тим по футбол в дуела против Съединени американски щати от груповата фаза на Мондиал 2022 в понеделник. Физическата форма на 33-годишния нападател беше сложена под въпрос, откакто Бейл към момента няма изигран цялостен мач за Лос Анджелис ФК. От септември насам някогашният футболист на Реал Мадрид и Тотнъм е бил на терена единствено 28 минути.

" Точно тук съм и желая това. Готов съм преди първия ни дуел. Всички упражняваме интензивно напоследък, с цел да се пригодим към часовата зона и топлото време. Нямаме право на никакви оправдания. Надявам се, че на следващия ден ще създадем всичко належащо, с цел да победим ", съобщи Бейл на конференция.

" Като дете мечтаех да видя Уелс на Световно състезание. Сега имам удоволствието да бъда в състава, а възприятието е неописуемо ", сподели още Бейл.

Джо Алан ще пропусне дуела със Съединени американски щати в понеделник поради мускулно разтежение. Мениджърът на " драконите " Роб Пейдж се надява, че воденият от него тим може да изненада считаните за любимци в група " В " Англия и Съединени американски щати.

" Нормално и естествено е хората да считат Съединени американски щати и Англия за най-хубавите. След тях сме Иран и ние. Ние се доказахме в Лигата на нациите. Тогава демонстрирахме мощни игри. Сега няма никакво напрежение върху нас. Тук сме, с цел да се насладим. Спечелихме си правото да бъдем на Световното състезание. Искаме да покажем на всички какъв брой сме мощни ", съобщи Пейдж.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР