Гардът на Рилски спортист Деян Карамфилов сподели мнението си след

...
Гардът на Рилски спортист Деян Карамфилов сподели мнението си след
Коментари Харесай

Деян Карамфилов: Ще използваме турнира, за да се обиграваме

Гардът на Рилски състезател Деян Карамфилов показа мнението си след провалянето от Шоле с 65:83 в третия дуел на отбора в груповата фаза на ФИБА Къп. Плеймейкърът и неговите съотборници не съумяха да се опълчват на доста по-класния си противник и по този начин останаха без победа в група “Е ” на шампионата. Ето какво показа Карамфилов пред Sportal.bg след срещата:
 Рилски състезател не съумя да отвърне на силата на Шоле Рилски състезател не съумя да отвърне на силата на Шоле
“Като цяло от ФИБА Къп можем да извлечем позитиви, тъй като тимовете са доста мощни. Първият мач с Мехелен не бяхме в цялостен състав и загубихме с много огромна разлика. В мача с Орадя също имахме проблеми и не бяхме подготвени. Днес изглеждахме по-добре. Като цяло ще използваме шампионата да се обиграваме и да играем против тези мощни съперници и по-късно надлежно да ни е по-лесно в лигата. 
 Людмил Хаджисотиров: ФИБА Къп е огромен опит и късмет за нас, би трябвало да се подобряваме Людмил Хаджисотиров: ФИБА Къп е огромен опит и късмет за нас, би трябвало да се подобряваме
Шансът ни да продължим напред е доста най-малък. Много мъчно ще стане, само че ние участваме в този шампионат да се обиграваме и да напредваме. Имаме доста нови момчета и е нужно да се обиграваме. Очаквам здрава борба с ЦСКА, излизаме за победа и се надявам да сме нападателни в отбрана, а оттова да имаме бързи офанзиви и лесни кошове ”, сподели Карамфилов.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР