Гамата на Volkswagen ID.7 се разширява, като към седана се

...
Гамата на Volkswagen ID.7 се разширява, като към седана се
Коментари Харесай

Показаха новия семеен електромобил на Volkswagen, изминава 700 км след зареждане СНИМКИ

Гамата на Volkswagen ID.7 се уголемява, като към седана се причислява и фамилното комби. Електрическата кола ще бъде публично показана през септември на влиятелното автомобилно ревю IAA в Мюнхен, само че към този момент е била видяна и фотографирана по време на проби в Германия.

Комбито не е било прикрито от камуфлажно було, което разкрива напълно външния му тип. Той споделя сходен образ със седана, притежавайки грациозен дизайн. Забелязва се, че задното стъкло е наклонено леко и е снабдено със спойлер от горната страна и в профил.

Моделът се чака да бъде електрическа опция на новия Volkswagen Passat B9.

Планира се Volkswagen ID.7 да дебютира с две версии, които оферират задно задвижване. В главната такава моторът разполага с 204 конски сили, а батерията е с потенциал 82 кВтч., позволявайки превъзмогване на разстояние от към 600 км с едно зареждане.

По-мощната версия има мотор с мощ от 286 конски сили и батерия с потенциал 91 кВтч, осигуряващи общо до 700 км пробег. Все още няма изясненост дали комбито Volkswagen ID.7 ще разполага с най-мощната версия на системата за задвижване на всички колела, предлагаща 400 к.с.

Производството ще се прави в Емден, където също се създава и седанът Volkswagen ID.7. Цената на базовата версия се чака да бъде по-малко от 60 000 евро.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: автомобили коли електрически коли електрически автомобили Volkswagen ID.7 седан комби електромобил Volkswagen автомобилно изложение
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР