Галин Иванов вкара късен гол и ЦСКА 1948 измъкна равенство

...
Галин Иванов вкара късен гол и ЦСКА 1948 измъкна равенство
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 измъкна точка от Ботев (Пловдив)

Галин Иванов вкара късен гол и ЦСКА 1948 измъкна тъждество 2:2 против Ботев (Пловдив) в мач от 23-ия кръг на българската футболна Първа лига. Така " алените " се изкачиха на девето място в класирането, до момента в който " канарчетата " са трети и имат четири точки преднина против тима на Черно море (Варна), който е хазаин на Арда (Кърджали) в събота.

ЦСКА 1948 поведе в 21-та минута с попадение на привлечения през зимата Александър Колев. Ивайло Чочев лиши топка в средата на терена и подаде на Георги Русев пред наказателното поле, а някогашният юношески национал изведе Колев на чиста позиция. Нападателят преодоля с лекост Георги Аргилашки и даде преднина на " алените ".

Антоан Бароан пък бе най-голямата опасност от страна на Ботев. Нападателят пропусна едно положително състояние в добавеното време на първата част, само че се реваншира с два гола при започване на втората. Той изравни в 49-та минута след пас на Николай Минков и даде преднина на пловдивчаните в 64-та. Дилан Мертенс подаде топката сред двамата централни бранители на ЦСКА 1948, а французинът ги надбяга и преодоля Даниел Наумов с лекост за 2:1.

ЦСКА 1948 обаче натисна и стигна до равнене в 85-ата минута. Георги Русев записа втората си асистенция с подаване към Галин Иванов, който преодоля Аргилашки за крайното 2:2. Така " алените " изпревариха Арда на деветото  място и изостават на шест точки от челната шестица.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР