Галена е поредната фолк звезда, която ще се превъплъти и

...
Галена е поредната фолк звезда, която ще се превъплъти и
Коментари Харесай

Галена с нов удар срещу Преслава

Галена е следващата фолк звезда, която ще се превъплъти и в ролята на актриса и по този метод още веднъж затапва по триумфи Преслава, откакто през вчерашния ден попадна в класацията на най-влиятелните персони у нас на списание Forbes. Тя и сътрудника й Фики ще вземат присъединяване в театралната режисура „ Направихте ме на вманиачен “, която ще се изиграе пред българска аудитория в Лондон на 30 януари.

В комедийната терапия, както назовават представлението, присъединяване вземат още Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Тихомир Благоев.

Галена за пръв път ще се качи на сцена с известните ни артисти, само че Фики към този момент има опит, защото взе участие като посетител в няколко представления в София и в други градове из страната, само че за него ще е първо отвън граница, написа „ Телеграф “.

„ Изключително съм благополучен да бъда на една сцена с толкоз надарени артисти. Всички са превъзходни и доста се забавляваме “, разяснява Фики Стораро.

Опит на театралната сцена към този момент има и колежката им Есил Дюран, която взема присъединяване в „ Сатиричното кабаре “ на Сатирата, както и Роксана, която интензивно прави крачки като актриса и не крие, че й е било фантазия от дълго време.

Безспорно с максимален опит се оказва Камелия, която към този момент има няколко функции, зад тила си, и то във филми зад тила си. Тя участваше в комедийния сериал „ Ракия Сънрайз “ в поредицата „ Скъпи наследници “, а последната й роля бе във кино лентата на Виктор Божинов „ Голата истина за група Жигули “, където си партнираше с артиста Михаил Билалов.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР