Гала от доста време се подвизава в ефира на Нова

...
Гала от доста време се подвизава в ефира на Нова
Коментари Харесай

54-годишната Гала бълнува: Искат ме от всички телевизии!

Гала от много време се подвизава в ефира на Нова тв и една от любимките на феновете. Всяка година се появяват клюки, че предаването „ На кафе ” ще бъде свалено от екран или че ще има нова водеща, само че русокоската като че ли е бетонирала мястото си. Дори и да има рокади обаче, тя не се тормози, че ще остане без работа. „ Получавала съм предложения от съвсем всички малките екрани у нас ”, хвали се звездата.

В диалог с почитателите си в инстаграм Гала разкри, че през годините е имала доста оферти за работа от разнообразни електронни медии. Тя твърди, че  телевизията е най-голямата й обич, само че в случай че се случи по този начин, че към този момент няма опция да се изявява като водеща, би желала да се развива в козметичния отрасъл.

През 2018 година русокоската пусна на пазара крем и серум срещу бръчки със своето име и промотира продуктите като неповторими. Тя със самочувствие съобщи, че формулата им е революционна за българския пазар. Въпреки гръмката реклама обаче, Гала постоянно прави промоционални разпродажби, с цел да се отърве от залежала стока. Мазилата дават обещание, че подмладяват и покачват еластичността на кожата, подхранват и хидратират в дълбочина, озаряват тена и придават искра. Препоръчва се да се поставят върху лицето два пъти на ден. Гала твърди, че дължи положителния си външен тип навръх своите кремове, само че за всички е ясно, че на тази възраст няма по какъв начин да наподобява по този начин без помощта на естетичната медицина.

Пред феновете си водещата разкрива още по какъв начин поддържа положителната си форма. „ Не пия газирано, заобикалям захар и бяло брашно. Ако през уикенда прекаля с храната, след това 2-3 дни съм на салати ”, изяснява русокоската какъв е режимът, който следва. Що се отнася до спорта – тя се пробва да намира време и за тренировки, тъй като счита, че като известно лице има обвързване към феновете да наподобява добре.

Гала през февруари ще навърши 54 години, само че наподобява на не повече от 40.

Тя се старае по всякакъв начин да се поддържа свежа и във форма - и поради по-младия си другар Стефан Николов, и поради суетата си. Звездата от години опъва лицето си с ботокс, поставяла си е и дермални филъри. В тази връзка водещата признава, че преди време е имала много неприятни прекарвания, макар че се доверява единствено на най-хубавите експерти.

„ Попълних си назолабиалните гънки към устните. Тогава, тъй като доста се усмихвам и дръзвам, филърите се изместиха настрана и станаха като две подути въжета. Беше най-кошмарното ми прекарване. Масажирах мястото всеки ден по един час, с цел да може подутините да изчезнат по-бързо. Аз съм човек, който се грижи за кожата си, не съм срещу филърите – в случай че някой има потребност, дано си постави, само че деликатно и по малко ", поучава Гала всички дами, любителки на разкрасяващите интервенции.

Преди година и половина се заприказва, че Гала си е правила и други усъвършенствания – освен по лицето, само че и по тялото. Тогава мъжът й Стефан разгласява, сякаш без да желае, нейна фотография без горнище от Малдивите. Мнозина заподозряха, че тя има силикон в бюста, тъй като гърдите й изглеждаха неествествено стегнати и огромни. Водещата обаче мълчи на въпроса дали си е правила интервенция. Преди време тя бе безапелационна, че доста се опасява от хирургичните интервенции, само че може и да е размислила по тематиката.

Говори се, че макар цялото усърдие на русокоската да е свежа и красива, мъжът й в действителност не е чак толкоз правилен, колкото се пробва да се изкара. В началото на връзката им в действителност бил мощно притеглен от нейната известност и от чара й, само че след повече от 10 години ситуацията се трансформирало. Клюката гласи, че Стефан употребявал всяка опция, с цел да смъква засукани мадами и да опитва шанса си с тях. Дали някоя от хубавиците е поддала на флиртовете му не е ясно, но предприемачът не се отказвал да флиртува във всеки комфортен миг. Хора от обкръжението му настояват, че дългогодишната му партньорка Гала към този момент му омръзнала – към момента я обичал, само че имал потребност и от многообразие. Разликата във възрастта им също оказвала въздействие. Блондинката скоро ще навърши 54 и е с цели 11 лета по-стара от мъжа си.

Плевенчанката има цялостното право да се съмнява във верността на Стефан, тъй като в миналото връзката им стартира като извънбрачна случка. „ Преди Гала живеех по-бурно, обичах веселбата, карах пистови мотори, не се прибирах по 3 дни от заведенията. Тя обаче доста ме промени! ”, оправдава се Николов.

Въпреки това, той по този начин и не поискал да има още едно дете от нея. Бизнесменът се радва щерка в тийнейджърска възраст от първата си брачна половинка и е безапелационен, че това е задоволително за него. „ Бебетата и дребните хлапета ме изнервят и не искам да минавам през всички компликации на детското израстване още веднъж! ”, отсича Стефан.
Запознати издават, че имало интервал, в който Гала копнеела да забременее наново, само че мъжът й порязал тези мераци. В началото водещата посърнала от думите на обичания си и пробвала да го разубеди, само че той бил неотстъпчив. Имали съществени пререкания по тематиката, но последователно русокоската привикнала с мисълта, че Стефан не желае правоприемник от нея. Плевенчанката към този момент е  преминала допустимата възраст за забременяване, тъй че вероятността да забременее в бъдеще клони към нула, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР