Гала и приятелят й Стефан Николов са заедно от дълги

...
Гала и приятелят й Стефан Николов са заедно от дълги
Коментари Харесай

Стефан на Гала сваля млади жени в социалните мрежи

Гала и приятелят й Стефан Николов са дружно от дълги години и на него май му е писнало от фамилния живот с известната водеща. Отдавна се приказва, че предприемачът смъква млади дами, като им праща пикантни известия във фейсбук и инстаграм. Избирал си такива с атрактивна визия и ги канел на среща, само че дали се е стигнало до физическа невярност с някоя от тях, не е ясно.
 

„ Стефан ми е писал с настойчиви предложения за виждане офлайн, писал е и на мои приятелки. Неприятен човек! ”, споделя дама, която е имали досег с него в обществените мрежи. Всички, на които е пращал известия, са доста по-млади от формалната му половинка.

Иначе Николов разправя, че Гала е дамата на живота му. По думите му тя доста го е трансформирала. „ Преди нея живеех по-бурно, обичах веселбата, карах пистови мотори, не се прибирах по 3 дни от заведенията ”, разказвал е предприемачът. Може би рецесията на междинната възраст го е блъснала и тези развлечения са почнали да му липсват.

Стефан има щерка в тийнейджърска възраст от първата си брачна половинка, само че по този начин и не изиска още едно дете от водещата. В началото на връзката им плевенчанката копнеела да забременее, само че Николов порязал мераците й. Блондинката към този момент е на 55 и е минала допустимата възраст за забременяване, тъй че е по-вероятно в скоро време да дундурка внуци.

Бизнесменът изостави единствената си щерка Никол на грижите на майка й, когато момиченцето бе едвам на 7 месеца. Той се раздели с някогашната си жена точно поради Гала. Стефан заряза излъганата Росица с бебе на ръце, с цел да се хвърли в обятията на известната тв водеща, която тогава му се коствала доста по-интересна.

След раздялата Николов плащал едвам 70 лв. прехрана на Росица и детето . Той желал да й натрие носа, задето раздухала пикантната история за любовния триъгълник в медиите. Огорчената жена била доста смутена и подхванала крайни ограничения, с цел да вразуми Стефан и да резервира фамилията си. Той обаче бил прекомерно омаян от Гала и чертаел грандиозни проекти за общото им бъдеще.

Отношенията на някогашните съпрузи дълго били обтегнати, само че с течение на времето болката на Росица отшумяла и Николов възобновил контактите с щерка си. За второ дете обаче не помислил в никакъв случай – бебетата от много време го напрягали и му докарвали мощно главоболие. „ Имам друго виждане за живота. Ако имах 2-3 деца, щях да разпилея силите и силата си, а не искам това да се случва! ”, споделял е Стефан.

Според осведомени той въобще не е толкоз правилен и отдаден само на Гала , както се пробва да се изкара. Да, при започване на връзката им в действителност бил заслепен от нейната известност и от чара й, само че годинките се натрупали и ситуацията се трансформирало. Той към момента обичал водещата като житейска партньорка, само че пък имал потребност и от многообразие. Разликата във възрастта им също оказвала въздействие. Блондинката е с цели 10 лета по-стара от него и по тази причина той все по-често отправял взор към младите хубавици.

За да не изгуби Стефан, плевенчанката прави всевъзможни корекции във визията си и се старае да се подмладява. Тя постоянно опъва бръчките по лицето си с ботокс и филъри. Факт е, че наподобява доста добре за възрастта си, само че това не било задоволително за Николов, който все по-често се заглеждал настрана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР