Гала е станала жертва на отвратителна измама. Водещата на На

...
Гала е станала жертва на отвратителна измама. Водещата на На
Коментари Харесай

Истерия в На кафе! Гала яхна метлата заради коварна манипу...

Гала е станала жертва на отвратителна машинация. Водещата на " На кафе " сподели своя фотография в ефир и се оплака, че в интернет се вихри нова машинация, в чийто център е точно тя.

Чаровната русокоска реши, че е редно да предизвести всички фенове и нейни фенове от ефира на Нова телевизия, с цел да не се подведат по скандалната машинация, обвързвана с пари.

Тя дебело акцентира, че с изключение на финансовия аспект, стои и здравословният, като разкри, че може да има пагубни и съдбовни последици за хората, които се подведат по незаконната скица. Тя повдигна завесата и за това по какъв начин тъкмо е направена шашмата.

Блондинката изясни, че е била открадната нейна фотография, на която хапва макадамия, а на мястото на ядката с фотошоп е поставено хапче за намаляване.

" Най-ужасното е, че това не са неща, които са в аптечната мрежа. Не са безвредни, никой нищо не знае. Никога не съм рекламирала препарати за намаляване! ", стартира да приказва водещата.

Тя бе меко казано гневна, а в нейния звук влязоха и останалите панелисти от утринното шоу по Нова телевизия, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР