Гадаенето винаги е привличало хората. С негова помощ всеки може

...
Гадаенето винаги е привличало хората. С негова помощ всеки може
Коментари Харесай

Гадание по картинки: разбери какъв човек си бил в миналия си живот

Гадаенето постоянно е привличало хората. С негова помощ всеки може да огледа освен в бъдещето, само че и в предишното , да придобие забавни познания, да реализира разцвет и да опознае себе си на по-дълбоко равнище.

Всяко гадаене по картинка употребява шестото ни възприятие. Хората са привикнали да разчитат на главните – зрение, слух, подушване, само че интуицията постоянно ни предлага вярното решение.

Помните ли възприятието на дискомфорт, което сте изпитвали преди вълнуващи събития? Сякаш сърцето ви усеща смяната и се пробва да ви предизвести? Това е интуицията, която постоянно ни оказва помощ да разберем какво се случва към нас, да изберем вярната посока и да избегнем неприятности.
 image2_16x9.png Годишният Хороскоп за 2023-та на Edna.bg! Какво следва в кариерата, любовта и здравето пред 12-те зодии На фокус
Езотериците имат вяра, че всеки може да развие своята вътрешен глас. За да извършите това, би трябвало да упражнявате и в никакъв случай да не пренебрегвате зараждащите усеща и страсти.

За да разберете кой сте били в предишния живот, просто изберете една от шестте картинки. Не мислете разумно и не се опитвайте да познаете какво се крие в описанието. Отпуснете се и се абстрахирайте от външния звук. Без разпръскване погледнете фотосите за няколко секунди. Сърцето ще ви подскаже верния избор.

 картинки минал живот iStock

А в този момент прочетете какъв човек сте били в предходния си живот и по какъв начин да приложите даровете на предишното в настоящия си:
 Какъв човек си бил в предишния си живот  Какъв човек си бил в предишния си живот  Какъв човек си бил в предишния си живот  Какъв човек си бил в предишния си живот
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР