Г-н Трифонов никога не е бил на преден план. Той

...
Г-н Трифонов никога не е бил на преден план. Той
Коментари Харесай

Ива Митева: Зеленият сертификат не може да бъде разделителна линия в коалицията и управлението

Г-н Трифонов в никакъв случай не е бил на напред във времето. Той постоянно е бил водач на партията, само че постоянно е казвал, че специалистите би трябвало да са на напред във времето. Това сподели заместник-председателят на 47-то Народно събрание Ива Митева в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

По думите й това, което Има Такъв Народ е научила, е да води разговор и прави това сполучливо. Успява да откри допирните точки с съдружните сътрудници. „ Този парламент няма да е по никакъв начин елементарен. Прекалено доста се обнови, прекомерно доста има да учи и ще е мъчно. Силно се надявам тези младежи да могат да се оправят ", добави Митева.

Тя съобщи, че е била един от съперниците на мораториума върху цената на тока. Според нея са нужни бързи законодателни промени. „ Решението ще е потребно, беше неотложно. Трябва да се смени ръководителят на КЕВР и единият от членовете, заради изминал мандат. Трябва да стартират незабавни диалози за смяна в състава на КЕВР ", добави Митева.

Заместник-председателят на Народното събрание акцентира, че следва спор в пленарна зала за въвеждането на зеления документ в Народното събрание. „ Нещо се обърка с осведомителната акция. Зеленият документ не може да бъде разграничителна линия в обединението и ръководството ", сподели Ива Митева.

По отношение на промяната в КПКОНПИ тя уточни, че се планува усилване на контрола и проверяващите й функционалности. Обсъждат се и промени във Висшия правосъден съвет.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР