Г-н Тайсън, за какво най-много съжалявате?Е, нямам много съжаления, но

...
Г-н Тайсън, за какво най-много съжалявате?Е, нямам много съжаления, но
Коментари Харесай

Ако можех да се бия с Майк Тайсън, щях да го победя: Майк Тайсън

Г-н Тайсън, защо най-вече съжалявате?

Е, нямам доста съжаления, само че има няколко неща, които бих желал да мога да трансформира в живота си. Не доста, само че в случай че можех да измъкна тези няколко, бих го направил.

Кой беше най-великият и най-болезненият миг в кариерата Ви?

Никога не виждам към най-високата точка в кариерата си. Не виждам на това по този начин, като че ли има един финален миг от моята кариера. Всички постоянно споделят, че това е борбата със Спинкс, само че е доста мъчно да се каже, че това е кулминационната точка – тя продължи единствено 91 секунди – тъй че е мъчно да се каже, че тази борба в действителност дефинира кой бях в моята кариера.

Можете ли да обясните влечението, което изпитвахте към бокса? Какво Ви даде?

Някакво необичайно духовно нещо. Винаги съм гледал на това, като че ли съм някакъв вид, някакъв безчовечен крал, приближаващ да завладее Римската империя. Беше нещо, което желаех и щях да го взема.

И един ден това предпочитание просто изчезна?

Да.

Обичате ли още бокса?

Доста съм отчаян от него. Вече не се занимавам толкоз доста с бокс.

Защо към този момент не се занимавате с това?

Никакво неспокойствие. Може би аз съм си подобен. Може би има вълнуващи бойци, само че просто към този момент не ми е забавно. Току-що се отделих ненапълно от това, тъй като вземам участие в това прекомерно персонално.

Не Ви ли липсва приливът на адреналин от излизането на кръга?

Не, в никакъв случай повече не желая това. За мен беше доста неприятно. Чувствах, че мога всичко. Усещането, че съм несломим, усещах, че мога да ходя по улицата и да върша каквото си желая. Просто бях прекомерно млад за това; Нямах задоволително опит, с цел да се оправя с това.

Навремето боксът в тежка категория беше огромна вест. Сега наподобява няма известната прелест, която имаше преди. Защо това се промени?

Е, няма темперамент. Всяка част от заниманието се нуждае от темперамент. Ако нямате темперамент... да сте ловък, това също е хубаво, само че е повече от това да сте доста ловък. Трябва да имаш персона, а боксът към този момент няма персона.

Какво е да видите себе си в профил в боксов мач?

Мразя го. Защото даже хората да видят нокаути, аз виждам всички неточности, които направих. „ О, Боже... Спуснах ръката си, не мръднах главата си, не направих това и това “. Когато виждам борбите си, постоянно споделям: в случай че се биех с Майк Тайсън, можех да го победя. Ако се погледна в профил, сигурно мога да победя себе си.

Кое е най-голямото неправилно разбиране на обществото за Вашата персона?

(Дълга пауза) Не знам. Трябва да посочите няколко и аз мога да опитам да отговоря.

Какво ще кажете за хората, които Ви мислят за воин?

Не знам. Просто се пробвам да пребивавам живота си и просто да бъда това, което съм. Например, в случай че в действителност ме одобряват, би трябвало да ме одобряват подобен, какъвто съм, разбирате ли какво имам поради? Моите върхове и спадове и моите уязвимости… това съм аз като човешко създание. Това съм аз. Не е за мен да се акцентирам, нали знаете, това е моето актьорско лице, това е моето персонално лице. Аз съм просто един вид субект и това е, което получавате.

След борби от време на време сте казвали: " Аз съм като Бог на кръга ". Съгласен ли сте, че в тези дни сте били малко като артист?

Има огромна част от това, тъй като вие сте в роля. За всяка съответна роля би трябвало да сте порядъчен и в това съответно време би трябвало да сте този палач. Трябва да имаш дисциплината, с цел да се оправиш.

Кога се чувствате най-слаб?

За какво по дяволите ми приказваш?

Имало ли е миг в живота Ви, когато сте мислили да се откажете?

Не, не мислех да се откажа. От време на време ми минаваше през мозъка да се откажа, само че тогава си мислех за хората, които биха били толкоз щастливи, че се отхвърлих, и тогава се ядосвах.

Когато сте гневни, може ли някой да Ви управлява?

Аз самичък себе си спирам.

Защо избрахте да си извършите маорска татуировка на лицето? Имате ли афинитет към народа на маорите?

Не тъкмо. В началото даже не знаех кои са, до момента в който някой не ми изясни. Видях тази татуировка в една книга. Мислех, че е много страхотна татуировка и желаех да я имам на лицето си.

Какво се случва с Вашето бъдеще? Имате ли проекти какво желаете да вършиме? Искате ли въобще да останете покрай бокса?

Не, въобще не се занимавам с бокс. Не желая да вземам участие в това по никакъв метод, най-малко не в този миг от живота си. Напоследък пътувам доста. Харесва ми да пътувам, да виждам света.

Какво е да сте толкоз различим човек, изключително когато пътувате по света. Можеш ли да " изчезнете " за малко?

Не знам. Когато се прибирам, го върша.

Ако към този момент не се боксирате, занимавате ли се с различен спорт за себе си?

Не, не върша нищо. Никога не съм се занимавал със спорт. Започнах да се занимавам с бокс на толкоз млада възраст, само че в никакъв случай не съм се занимавал с различен спорт през целия си живот. Дори не съм изключително състезателен почитател. Може да виждам финалите на баскетбола или Суперкупата, само че нямам търпението да виждам естествени събития. Чакам финала, до момента в който тимовете в действителност се бият. Чакам вълнението.

Господин Тайсън, благодаря.

Източник: The Talks

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР