Г-н Денков държи да подчертае, че наистина обича да пътува,

...
Г-н Денков държи да подчертае, че наистина обича да пътува,
Коментари Харесай

Деница Сачева: Г-н Денков държи да подчертае, че наистина обича да пътува, защото непрекъснато е в чужбина

„ Г-н Денков държи да подчертае, че в действителност обича да пътува, тъй като непрестанно е в чужбина. През последните няколко седмици България ненадейно се снабди с няколко външни министри. Министърът на финансите беше в Съединени американски щати, в Мюнхен, през вчерашния ден се озова в Париж. А единствено преди пет дни госпожа Габриел се върна от Франция, където беше на публично посещаване. “ Това сподели Деница Сачева от ГЕРБ-СДС.

„ Самият меморандум на ПП-ДБ съдържа текст, в който ясно и недвусмислено се споделя, че в случай че не се реализира единодушие по него, ще се върви към избори две в едно. Очевидно това е визията на сътрудниците от „ Продължаваме промяната “. Самият метод, по който се случва всичко през последните дни, приказва за опит за напън и опит за операция, само че не и за опит за доброжелателно партньорство “.

Тя уточни, че за сливането на Национална агенция за приходите и организация не е имало съвещания и диалози с ГЕРБ. Бил е заменен и шефът на АДФИ и никой не е показал тези хора.

„ Ние изрично сме за това регулаторите да се оглавяват от хора, които имат политическа индиферентност, които имат съответната безпристрастност и професионализъм “, сподели тя.

„ Г-н Денков държи да подчертае, че в действителност обича да пътува, тъй като непрестанно е в чужбина “

“Не може да има такова политическо парцелиране – 50 на 50, както беше показано в общественото пространство. Не може да има политическо парцелиране на правосъдната система, на службите, на регулаторите, на контролните органи. В този меморандум се съдържат мното текстове за правосъдната система. Там се стига даже до парадокси, съгласно които политическите партии би трябвало да дефинират вътрешната организация на прокуратурата. Влиза се в безспорен прорез с политическите правила и с независимостта на управляващите “, разяснява още Сачева.

Източник: bTV

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР