Г лавен инспектор Петър Тодоров е новият зам.-директор на ОДМВР-Пловдив.

...
Г лавен инспектор Петър Тодоров е новият зам.-директор на ОДМВР-Пловдив.
Коментари Харесай

Рашков: Има деморализация в структурите отгоре до долу

Г лавен контрольор Петър Тодоров е новият зам.-директор на ОДМВР-Пловдив. Това заяви вътрешният министър Бойко Рашков.

Тодоров имал 30-годишен опит в системата.

"Ръководството на Министерство на вътрешните работи прави оценка случилото се като удар към институцията, което се отразява на имиджа на всички чиновници. Това е резултат от упорита и сполучлива издирвателна интервенция. Няма престъпност с или без пагони, в съответния случай тя е от нарушители с пагони и без пагони, не сме сигурни какъв е мащабът, приветствам сътрудниците ", сподели Рашков.

"Чудя се кое докара до това в службите на Министерство на вътрешните работи да се появи престъпност. Има безнравственост в структурите от горната страна до долу и това ще стигне до чиновниците, когато виждаме кюлчета злато за лека нощ, това се отразява и на морала на кадровия чиновник на Министерство на вътрешните работи ", съобщи Бойко Рашков.



Той разяснява и изнесената от "Демократична България "” информация, че политици са били подслушвани по време на предходната акция за вота на 4-ти април.

"Този въпрос по никакъв начин не обикновен. Има една работа, която страната е основала и би трябвало да извърши нужните инспекции. Тази работа се назовава Национално бюро за специфичните разследващи средства ", сподели Рашков.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР