Футолистът на Лудогорец (Разград) Марселиньо вкара гол номер 100 в

...
Футолистът на Лудогорец (Разград) Марселиньо вкара гол номер 100 в
Коментари Харесай

Марселиньо вкара гол №100 за Лудогорец в Европа

Футолистът на " Лудогорец " (Разград) Марселиньо вкара гол номер 100 в историята на клуба в Европейските клубни шампионати.

Той се разписа нощес при гостуването на " Байер " (Леверкузен) в 5-ия кръг на груповата фаза на Лига Европа, като откри резултата в 69-ата минута. Срещата обаче приключи 1:1 и разградчани остават единствено с 3 точки на последното място.

Постижението за " Лудогорец " пристигна в едвам седмата им година, в която те играят в Европа. За Марселиньо голът е под номер 89 за първенците на България, откогато е дошъл в България през 2011 година от " Брагантиньо ".

" Щастлив съм, че вкарах стотния гол за " Лудогорец " в Европа. Това е моята история в клуба. Трябва да продължа по този начин и да въвеждам колкото се може повече, тъй като това е нещо неповторимо. Наистина доста се веселя, че точно аз вкарах този значим исторически гол. През първите 15 минути те направляваха мача, а ние мислехме доста за тактиката. Защитавахме се добре.

През второто полувреме влязох да оказа помощ на тима и вкарах гол. Много съм благополучен от това, само че най-после ни изравниха и стана неприятно. Не съм изтощен, само че към този момент съм на 34 години и когато има опция, би трябвало да си умря. Преди две седмици си говорехме с треньора, че в случай че тук получа картон, няма да играя против " Цюрих ". А ние желаеме да вземем победа против тях в последния дуел ", съобщи Марселиньо. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР