Футболният Спартак се уреди със спонсор. Това съобщи за Народно

...
Футболният Спартак се уреди със спонсор. Това съобщи за Народно
Коментари Харесай

Спартак се уреди със спонсор

Футболният Спартак се уреди със спонсор. Това заяви за „ Народно дело Седмицата ” ръководителят на УС на клуба Борислав Георгиев-Бобъра.

„ Постигнахме съглашение с български онлайн букмейкър. Предстои единствено да се уточнят последни елементи по контракта и считам, че ще го подпишем в края на май. На този стадий никой от Варна не е изявил предпочитание да оказва помощ на клуба финансово под някаква форма. Търся още пари в София, защото за Втора лига ще ни би трябвало надалеч по-голям бюджет от сегашния. Не укривам обаче, че сме в мъчно финансово състояние, защото клубът продължава главно да е на самоиздръжка. ”, съобщи Борислав Георгиев.

Спартак се откъсна на върха в Трета лига – Североизточна група и на процедура се завърна в професионалния футбол след пауза от 4 години. На доктрина влизането във Втора лига ще стане факт още при гостуването в Търговище в събота или в домакинския мач на 18 май с Хитрино.

Според информацията от БФС шампионата във втория ешелон започва на 12 юли, което значи, че тимът ще стартира лятна подгоговка в интервала 5-9 юни. В групата от новия сезон ще са 18 отбора, като изпадащите ще са четири.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР