Футболните ЦСКА и Локомотив Пловдив остават без наказания заради боя

...
Футболните ЦСКА и Локомотив Пловдив остават без наказания заради боя
Коментари Харесай

Дисциплинарната комисия отложи наказанията за ЦСКА и "Локо" Пловдив

Футболните ЦСКА и " Локомотив " Пловдив остават без санкции поради багра сред почитателите им преди мача от 13-ия кръг на Първа лига към този момент. Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз заяви, че отсрочва разглеждането на случая за идващото съвещание.

На уеб страницата на централата беше оповестено единствено паричното наказване на " Черно море " от мача с " Левски " в размер на 2000 лева - по 1000 лева за нецензурни викания и хвърлени предмети.

Снимка: Lap.bg

Преди мача сред ЦСКА и " Локомотив ", приключил с победа за пловдивчани с 3:1, двете агитки се сбиха. Стигна се до грозни подиуми, чупене и мятане на седалки и разнообразни предмети.

Очаква се наказванията да са тежки, защото пострада и длъжностно лице - админът на ЦСКА Стойко Сакалиев, който беше ударен по главата. Феновете на " Локомотив " Пловдив отхвърлиха да са го удряли.

По устав при такова сборичкване глобата за клубовете е 2000 лева парична санкция и отнемане от домакинство за 1 мач, в случай че не се откри коя от двете страни е подбудител.

Снимка: Lap.bg

В идващия кръг ЦСКА е хазаин на ЦСКА 1948. " Локомотив " Пловдив гостува на " Лудогорец ", а по-късно посреща " Локо " София.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР