Футболната лудост тресе Европа от месец! Първенството на Стария континент

...
Футболната лудост тресе Европа от месец! Първенството на Стария континент
Коментари Харесай

От "Болна съм" до радост на стадиона: Как уволниха британка заради мач на Англия?

Футболната полуда тресе Европа от месец! Първенството на Стария континент беше толкоз чакано и провокира толкоз наслада! Особено при финалистите Англия и Испания. И някак си на фона на тези страсти, ежедневните отговорности остават за назад във времето. Като да вземем за пример... да отидеш на работа.

Поне по този начин си мислеше 37-годишната Нина Фаруки преди да бъде уволнена, защото шефът ѝ я видя на трибуните на " Уембли " по време на полуфинала сред Англия и Дания, извоюван от домакините с 2:1 в продълженията.

Нина била координатор на цифровото наличие на компания, която създава дървени мебели. В деня на мача се обадила на началника си, че не се усеща добре и избира да си остане у дома.

Тя обаче не пропуснала да отиде на " Уембли " дружно с другарка и да заеме местата зад една от вратите. Нина се появява освен на телевизионния екран, до момента в който чества откакто англичаните се класираха за край. Тя е основен воин и в една от изявленията в профила на известната английска водеща Стейси Дуули.

" Във компанията ми споделиха, че са ме видели на мача. Признах си, бях почтена. Не срещнах схващане. Да, малко съм тъжна, въпреки всичко ме уволниха, само че не скърбя. Ако имам опция, бих направила същото ", съобщи Нина пред " Дейли мейл ".

Освен със обществени мрежи, тя се занимава и с снимка и прави видеа за футболни тимове, тъй че се надява, че скоро ще си откри нова работа.

По трибуните на " Уембли " за полуфинала трябваше да има 60 000 последователи. Според присъстващи и уредниците, те са били повече. За това локалните управляващи ще назначат повече стюарди за финала сред Англия и Италия, който ще се играе на 11 юли.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР