Футболната фамилия Станкови се разраства. Бившият треньор на ЦСКА и

...
Футболната фамилия Станкови се разраства. Бившият треньор на ЦСКА и
Коментари Харесай

Огромно щастие: Сашо Станков стана дядо

Футболната фамилия Станкови се разраства. Бившият треньор на ЦСКА и младежкия народен тим Александър Станков е на седмото небе от благополучие, откакто стана дядо. Синът му Борис и прелестната снаха Нина кръстиха първородната си рожба на дядото - Александър, оповестява Блиц.

Нещо повече: дребният носи цялото име на Сашо Станков - Александър Борисов Станков. Синът на Боби и Нина се роди на 16 ноември и в действителност не е по никакъв начин дребен. Най-новият член на семейство Станкови се появи с тегло от близо 5 кг (4870 грама) и дължина 55 сантиметра.

Бебето проплака в МБАЛ " Надежда ", а дружно с майка си към този момент са изписани и се радват на фамилния уют. Щастливите родители изказаха специални благодарности на лекар Константин Ташков.

Прадядото - легендата на ЦСКА Борис Станков, също е на седмото небе от благополучие. 

След като Сашо Станков разгласява фотография с внучето във " Facebook ", беше засипан с пожелания. Фенове на ЦСКА даже към този момент предвидиха, че Александър след години ще бъде сполучлив нападател на " аления " клуб. 

Таткото Борис от години работи в БФС като част от интернационалния отдел. Завършил е състезателен мениджмънт в Англия. Синът на Сашо Станков постоянно е дежурен пратеник в мачове в Шампионска лига, Лига Европа и юношески квалификации.  



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР