Футболистите от националния отбор на Русия са били изненадани от

...
Футболистите от националния отбор на Русия са били изненадани от
Коментари Харесай

Футболните национали на Русия били изненадани от петчасова допинг проверка

Футболистите от националния тим на Русия са били сюрпризирани от продължителна инспекция за приложимост на допинг, оповестява ТАСС. В 6.30 часа московско време е почнало взимането на проби от кръв и урина, като процедурата е траяла повече от пет часа.

Изненадващата инспекция е наложила промени в подготвителния проект за деня на съветските футболисти. Сутрешната подготовка на тима е трябвало да стартира в 11.30 часа, само че е била забавена от инспекторите.

" Всичко това разбърка програмата за деня и промени подготвителния развой, в това число за футболистите, които не упражняват с първия състав ", се споделя в изказването на пресцентъра на националния тим на Русия.

Руският спорт е под прицела на голям брой допинг инспекции поради разкритията за държавна система за приложимост и прикриване на допинг. В края на февруари основният осведомител на Световната антидопингова организация (WADA) съобщи, че е прикривал позитивни проби на съветски футболисти по разпореждане на тогавашния състезателен министър и сегашен вицепремиер на Русия Виталий Мутко.

Руските национали следва да изиграят две домашен контроли. В петък отборът приема Бразилия на стадион " Лужники " в Москва, а във вторник посреща Франция в Санкт Петербург.

Наскоро " Лужники " беше определен за най-хубав футболен стадион в света през 2017 година На оборудването в Москва ще се играят седем срещи от международното през лятото, в това число откриващия и закриващия дуел.

 Стадион
© Associated Press

Стадион " Лужники " в Москва

Всичко, което би трябвало да знаете за: Допингът и Русия (221)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР