Футболистите на ЦСКА са били зарадвани със солидни финансови стимули

...
Футболистите на ЦСКА са били зарадвани със солидни финансови стимули
Коментари Харесай

Футболистите на ЦСКА посрещнаха Нова година с пълни джобове

Футболистите на ЦСКА са били зарадвани със солидни финансови тласъци в навечерието на Нова година, написа " Тема Спорт ". Бонусите са заработени от възпитаниците на Нестор Ел Маестро през втората половина на есенния полусезон и са изплатени вкупом след Коледните празници. Както е известно, на стадион " Българска войска " има нова система за премиране от началото на този сезон. През предходната акция за първи път от много години " алените " футболисти получаваха финансови бонуси за всяка обособена победа, като това даде резултат и отборът остана в битката за шампионската купа до последния кръг. Сега обаче в Борисовата градина започнаха нова смяна. Премиите още веднъж са за обособени резултати, само че се пресмятат по специфична формула на база противника.

През втората половина на есенния полусезон " армейците " се намираха в серия от 15 мача без загуба в шампионата, в това число 11 победи. Петте следващи триумфа над Берое, ФК ЦСКА 1948, Ботев (Пд), Локо (Сф) и Локо (Пд) изведоха отбора и до първата позиция в класирането, само че равенството 1:1 като посетител на Славия и загубата от Лудогорец в последния есенен кръг го свлякоха до третото място. Въпреки нежеланото класиране през зимната пауза обаче играчите получиха заработените награди и посрещнаха новата 2024 година без забавени заплащания.

Припомняме, че няколко години наградите в ЦСКА се превеждаха след края на шампионата - на база позицията на отбора в крайното класиране. Футболистите прибраха положителни
бонуси и при класиранията за груповата фаза на евротурнирите - след премахване на Базел в Лига Европа през 2020 година и на Виктория в Лигата на конференциите през 2021 г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР