Футболистите на ЦСКА 1948 ще получат сериозна премия при успех

...
Футболистите на ЦСКА 1948 ще получат сериозна премия при успех
Коментари Харесай

Държавната БТА разкри сензационно какви пари се вадят, за да бъде спрян ЦСКА за титлата!

Футболистите на ЦСКА 1948 ще получат сериозна награда при триумф над водача във футболната efbet Лига ЦСКА в срещата от 23-ия кръг на шампионата. Двубоят ще се състои на 12 март (неделя) от 16:45 часа, като към момента не е на 100% несъмнено тъкмо къде.
На играчите на домакините са обещани по 10 хиляди лв. бонус, в случай че съумеят да завоюват мача, заяви за Българска телеграфна агенция източник от тима.
От ЦСКА 1948 оповестиха, че са отправили предложения към първите мъже в Република България да проследят онлайн футболната среща. Двата тима са в топ 3 на краткотрайното класиране и са кандидати за призовите места в елита. Сред получателите на поканата са президентът Румен Радев, служебният министър председател Гълъб Донев, служебните министри на спорта, на защитата и на вътрешните работи, кметът на София.
„ Вашето наличие на стадиона на подобен значим и забавен състезателен дуел може да бъде знак за това, че българският спорт, в частност футбола, върви в вярна посока и може да се мери с този в другите европейски страни като равнище на организация, спортно механически достолепия и зрителски нрав “, се показва в поканата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР