Футболистите на Милан са изкарали тежка нощ в Разград преди

...
Футболистите на Милан са изкарали тежка нощ в Разград преди
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ: Голям кошмар за Милан в Разград! Вижте какво е станало в... 3 часа след полунощ

Футболистите на Милан са изкарали тежка нощ в Разград преди мача тази вечер. БЛИЦ СПОРТ научи, че в 3 часа след среднощ " росонерите " са били събудени от десетина фенове на Лудогорец, които спретнали заря в непосредствена непосредственост до хотела на италинаците.

Оказа се, че ентусиастите през целия ден се готвили за " покушението ", като по-впечатляващото в тази ситуация е, че даже засилените охранителни ограничения не им попречили да изпълнят проекта си.

Идеята на последователите на Лудогорец била да пресечен спокойния сън на играчите на тазвечерния противник на любимците им и по този начин да оказват помощ на " орлите " във значимия 1/16-финален мач от Лига Европа. Двубоят на " Лудогорец Арена " е с начален час 20:00.

" Явно заради тази причина през днешния ден до обяд никой от футболистите не си сподели носа. По всичко проличава, че са спали, с цел да си наваксат за среднощното пробуждане. Рано сутрина човек от тяхната делегация ръкомахаше и говореше разпалено по телефона във фоайето на хотела. Беше гневен. Изглежда се оплакваше на някого за безсънната нощ ", издадоха наши източници.
Пламен СЛАВОВ/ БЛИЦ СПОРТ

БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР