Футболистът Станимир Георгиев е новото гадже на бадминтонистката Стефани Стоева.

...
Футболистът Станимир Георгиев е новото гадже на бадминтонистката Стефани Стоева.
Коментари Харесай

Футболист свали Стефани Стоева

Футболистът Станимир Георгиев е новото гадже на бадминтонистката Стефани Стоева. Двамата са дружно от известно време и към този момент се демонстрират обществено в обществените мрежи.

По-малката от двете сестри Стоеви и нападателят се срещнали в Националната спортна академия. Тяхната връзка датира от края на предходната година, написа “България днес”.

Станимир е считан за огромен гений при юношите, където се е представял на равнище и е играл за Локомотив (Горна Оряховица). Вероятно той ще се посвети на треньорската активност.

Любопитното е, че любовната спекулация на Стефани съответства с шокиращото решение на бадминтонистката да не се състезава за България. Заедно с нейната сестра Габриела разпространиха декларация, в която се отхвърлиха от националния тим.

През последните няколко месеца Стефани и Габриела Стоеви не вземат участие интензивно в надпревари. Тяхната огромна упоритост беше да гонят класиране за олимпийските игри в Токио през 2020. Европейските шампионки при двойките са подготвени да жертват най-големия състезателен конгрес, защото са разочаровани от отношението на БФБадминтон.

Липсата на надпревари ще разреши на Стефани да отдели повече време на своя обичан.

Габриела има много по-продължителна връзка. Блондинката е гадже с хандбалния национал Любослав Димитров. Двамата даже неотдавна прекараха няколко дни дружно в Париж и се снимаха край Айфеловата кула.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР