Футболистът на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов застана пред журналистите минути

...
Футболистът на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов застана пред журналистите минути
Коментари Харесай

Ради Кирилов за ФКСБ: Тежък жребий, ще сме подготвени за мачовете

Футболистът на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов застана пред публицистите минути преди първото занятие на " алените " за новия сезон, с цел да разяснява идните конфликти с румънския ФКСБ във втория прелиминарен кръг на шампионата Лига на конференциите.

Кирилов бе безапелационен, че жребият е тежък, само че всичко зависи от това по какъв начин тимът ще се приготви в интервала до мачовете с вицешампиона до Румъния.

" Жребият е тежък, мощен тим, само че можеше и по-зле да е. Важното е по какъв начин ще влезем ние и по какъв начин ще се подготвим в този интервал до мача. Мисля, че ще го създадем по най-хубавия метод ", съобщи офанзивният състезател, който през предходната акция записа 30 мача за ЦСКА 1948 във всички шампионати.

Бившият играч на Славия, Пирин Благоевград и Берое увери още, че бронзовите медалисти от последния сезон в Първа лига ще бъдат изцяло подготвени за мачовете против ФКСБ на 27 юли и 3 август.

" Знаем защо става въпрос. Ще създадем всичко допустимо, с цел да си вземем мача. Ние футболистите постоянно желаеме да играем пред аудитория и на хубава аудитория. Ние знаем какво да вършим на терена и сме готови. Тренираме много тежко и ви подсигурявам, че ще сме готови за тези мачове ", безапелационен бе Радослав Кирилов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР