Футболистът на Левски Антонио Вутов се извини на съотборниците си

...
Футболистът на Левски Антонио Вутов се извини на съотборниците си
Коментари Харесай

Вутов се разкая за червения картон, извини се на съотборниците си

Футболистът на Левски Антонио Вутов се извини на съотборниците си за аления картон, който си изкара в 55-ата минута на срещата с Черно море от 24-ия кръг на Първа лига, приключил при резултат 3:2.

“Искам да се извиня на съотборниците си, че направих тази глупава постъпка, която ми костваше изгонването и тимът остана с 10 души ”, сподели Вутов.

“Относно мача, първоначално имахме две положения, не можахме да ги вкараме. След това отбелязахме. Получи ни се мачът. Имахме скорост, бързо подавахме топката. Отборът на Черно море просто си беше оставил малко повече пространства и ние сме възползвахме ”, добави той.

“Като играя на моята позиция, втори нападател или нападател, се усещам доста по-добре. Може би ще стартира да означавам повече голове и да бъда по-полозен на тима ”, разяснява още Вутов.

“В никакъв случай не сме се отказали от купата. Докато имаме шансове, ще се борим. Наблягаме на всеки мач, тъй като всеки един е значим. Накрая като теглим чертата ще забележим къде Левски ще попадне ”, приключи футболистът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР