Футболистът на Левски - Андриан Краев, спечели приза а Играч

...
Футболистът на Левски - Андриан Краев, спечели приза а Играч
Коментари Харесай

Анди Краев: Изпитвам добри емоции към Ботев Вр, трябва да повторим последните си игри срещу Лудогорец

Футболистът на Левски - Андриан Краев, завоюва наградата а Играч на мача след успеха с 2:0 като посетител на Ботев Враца. Полузащитникът означи първото попадение в срещата с глава.

„ Мисля, че във всяко едно естество надиграхме Ботев Враца. Заслужено победихме, само че пропуснахме доста и това се явява един тип като уязвимост. Но значимото е, че си тръгваме с победа от този негостолюбив стадион “.

„ Имаме много високи хора, веселя се, че съумях да вкарам първия си гол с глава от корнер. Получи се хубаво “.

„ За мен беше по-специално да отбележа, беше ми носталгично като дойдохме тук на стадиона. Публиката ме одобри добре, за мен беше особено. Баща ми е играл тук, брат ми е играл и аз съм играл тук. Разбира се, че няма да ознаменувам гола, тъй като изпитвам положителни страсти към този клуб “.

„ Още с идването си, треньорът ме сложи на този пост. Чувствам се чудесно там и там си паснах “.

„ Трябва да повторим последните ни игри против Лудогорец. Надиграхме ги последните 4-5 мача. Треньорът ще каже какво желае и се надявам ние да го осъществим и да ги победим. Винаги имаме мотивация, изключително против подобен противник като Лудогорец. Трофеят си е трофей и желаеме да влезе в нашата витрина “, сподели Краев след мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР