Футболистът на Барселона - Роберт Левандовски, е близо до това

...
Футболистът на Барселона - Роберт Левандовски, е близо до това
Коментари Харесай

Левандовски: Изпитах невероятни емоции

Футболистът на Барселона - Роберт Левандовски, е покрай това да ликува с премията за най-хубав нападател на Ла Лига. До края на сезона остават единствено още два кръга, а Левандовски има на сметката си 25 попадения, с пет повече от втория в класацията Карим Бензема. 34-годишният футболист призна, че трумфът с Барселона и последвалото тържество в града са оставили сериозен отпечатък върху него.

“По улиците на града разбрах какво значи за последователите да завоюват лигата. За мен беше доста особено, изпитах невероятни страсти. Всичко, което видях беше доста вълнуващо ”, разяснява Левандовски пред телевизионния канал TV3.

Полякът съобщи още, че старши треньорът Чави Ернандес е имал значима роля за по-бързата му акомодация при каталунците.

" За мен всичко беше ново и трябваше да схвана много неща. Шави постоянно ми обясняваше за клуба, за играчите и направи всичко по-лесно за мен, изключително първоначално ", сподели още Левандовски 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР