Френският тенисист Гаел Монфис, който миналата седмица спечели турнира в

...
Френският тенисист Гаел Монфис, който миналата седмица спечели турнира в
Коментари Харесай

Монфис се отказа от турнира в Аделаида, участието му на Australian Open под въпрос

Френският тенисист Гаел Монфис, който предходната седмица завоюва шампионата в Аделаида, през днешния ден се отхвърли в мача си на втория шампионат в Аделаида с награден фонд от 430 530 $ в мача си от втория кръг против бразилеца Тиаго Монтейро. Монфис, който е под номер 19 в международната класация, беше воден със 7:6 (2), 3:6, 0:1 от бразилеца, когато прибягна до услугите на кинезитерапевт поради болки във врата. 35-годишният французин бе заставен да се откаже, като 5 дни преди старта на Откритото състезание на Австралия присъединяване му в Мелбърн е под въпрос.

В идващия кръг Монтейро, който беше надвит в квалификациите, само че се класира за шампионата като благополучен губещ, ще се изправи против различен французин - Корентен Муте, който във втория кръг победи изненадващо с лекост унгареца Мартин Фукович с 6:2, 6:2.

В другите мачове от осминафиналите австралиецът Танаси Кокинакис победи трагично Джон Иснър от Съединени американски щати с 6:7 (5), 7:6 (5), 7:6 (4). На четвъртфиналите той ще се изправи против различен австралиец - Александър Вукович, който се наложи над американеца Стив Джонсън с 6:4, 7:5.

Напред продължава и поставеният под номер 3 руснак в шампионата Карен Хачанов, който победи победи със 7:5, 6:3 италианеца Джанлука Маджер. В идващия кръг той ще се изправи против французина Артюр Риндеркнеш, който победи корееца Сунуу Куон с 5:7, 6:3, 6:2.

Последният мач на четвъртфиналите е сред американеца Томи Пол и хърватина Марин Чилич. Пол завоюва с 6:4, 7:6 (6) против французина Бенжамен Бонзи, а Чилич се наложил над испанеца Хауме Мунар със 7:6 (6), 6:2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР