Френският президент Еманюел Макрон ще разкрие днес дългоочаквания си план,

...
Френският президент Еманюел Макрон ще разкрие днес дългоочаквания си план,
Коментари Харесай

Макрон предлага решения за исканията на жълтите жилетки

Френският президент Еманюел Макрон ще разкрие през днешния ден дълго чакания си проект, ориентиран към облекчаване на 5-месечните митинги на " жълтите жилетки ", които навредиха на ръководството му, съобщи Асошиейтед прес.

Макрон ще произнесе тирада в Елисейския замък, въз основа на 3-месечния народен спор, който имаше за цел да отговори на недоволството на стачкуващите посредством срещи в кметства и събиране на недоволства по интернет, предава Българска телеграфна агенция.

Очаква се френският президент да отговори на безпокойствата, свързани с намаляването на покупателната дарба, чрез намаляването на налозите за семействата с ниски приходи и ограничения за повишение на пенсиите и за подкрепяне на самотни родители. Той може също така да улесни инициирането на локални референдуми от елементарните хора, отбелязва АП.

Протестиращите считат, че центристът Макрон отдава желание на богатите, и упорстват за по-голямо тъждество в приходите.

Френският президент в началото възнамеряваше да разгласи ограниченията предходната седмица в понеделник, само че отсрочи речта си поради пожара същия ден в парижката катедрала " Нотр Дам ".

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР