Френският премиер Едуар Филип заяви, че правителството му иска да

...
Френският премиер Едуар Филип заяви, че правителството му иска да
Коментари Харесай

Франция затяга миграционната си политика

Френският министър председател Едуар Филип съобщи, че държавното управление му желае да си върне контрола на националната миграционна политика и показа редица ограничения в тази област, в това число квоти за икономическите имигранти, съобщи Франс прес.

" Общата тенденция на дейностите ни е суверенитетът. Искаме да вземем решения във връзка с приема и интеграцията и да осигурим обективен баланс сред правата и отговорностите ", съобщи Филип.

Сред ограниченията на държавното управление са квоти за имигрантите в някои професионални браншове, интервал на изчакване за претендентите за леговище преди да получат достъп до държавно финансирано опазване на здравето, по-сурови ограничения против противозаконната имиграция.

" Няма да променяме нещата със събирането на фамилиите, само че се борим с всички измами, в това число тези при събиранията на фамилии ", съобщи вътрешният министър Кристоф Кастанер. Той даде обещание да бъдат отворени три нови центрове за задържане на мигранти и 16 000 нови места за банкет на бежанци.

Кастанер заяви също, че нарушаващите хигиеничните правила неофициални бежански лагери в североизточната част на Париж, където има сред 1500 и 3000 души, ще бъдат евакуирани преди края на годината.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР