Френската крайнодясна лидерка Марин Льо Пен осъди в Женева "провалилото

...
Френската крайнодясна лидерка Марин Льо Пен осъди в Женева "провалилото
Коментари Харесай

Марин Льо Пен осъди мултикултурализма в Европа

Френската крайнодясна лидерка Марин Льо Пен осъди в Женева "провалилото се на всички места в Европа послушание на мултикултурализма " в тирада с наближаването на изборите за Европейски парламент, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

"Ние сме европейци, тъй като споделяме наследството на Ерусалим и Рим, на Атина и Константинопол. Това завещание дефинира кои сме и вписва нашите разнообразни и непрекъснато еволюиращи култури в една цивилизация. Не може да прахосваме това завещание в името на едно послушание на мултикултурализма, което се е провалило на всички места ", съобщи лидерката на крайнодясната партия Национален общ брой на конференция, проведена от фондация "Спиноза " в Женева.

"Навсякъде по света мултикултурните общества са тези с най-голямото принуждение, с най-тежката престъпност, с най-голямото вътрешно разделяне ", съобщи Льо Пен, споменавайки Мексико и Бразилия, където съгласно нея "броят на убийствата е като в страна, обхваната от революция ".

"Европейският съюз ще е единствено ужас и безвластие, в случай че не оправи външната си граница. Това е едно от изискванията за добросъседство с нашите съседи ", съобщи Льо Пен. Тя осъди страните, които "въвеждат закони срещу богохулството, позволяват забулване на дамите или одобряват елементи от територията им да са подчинени на шериата ".

Марин Льо Пен разкритикува също "върховенството на радикалния индивидуализъм, на стопанската система и пазара, което стига до завръщането на робството и продажбата на хора, които са същинските названия на осъществявания към Средиземно море трафик на хора ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР