Фрапираща агресия над спешни медици през празничните дни. Шофьор на

...
Фрапираща агресия над спешни медици през празничните дни. Шофьор на
Коментари Харесай

Пребитият край Руен шофьор на линейка проговори

Фрапираща експанзия над незабавни медици през празничните дни. Шофьор на кола за спешна помощ е пребит от родственици на дете, потърпевшо леко при злополука край Руен. 

Спешният екип е дошъл, с цел да окаже първа помощ. За нападението са арестувани шестима мъже.

" Изведнъж тълпата скочи върху мен, не можах да схвана какво се случи. Защо съм му помагал на момчето? ", описа водачът на колата за спешна помощ Реждеб Кадир.

Къде ви удряха?

" Предимно имах рани на главата, имам контузия на главата и по лицето. Те поредно пристигнаха за нула време, пристигнаха с крясъци викове, не можахме да разберем дори какво се случваше, при изискване че няма нищо, разбирате ли. Само едни материални вреди, дето се вика - една каруца и една кола дето, бях видях, че бронята единствено е паднала, друго нищо ", сподели той.

След този случай защо си мислите? 

" Все още съм в суматоха, с две думи и съм обезпокоен за живота си ", добави Кадир. " Нанасяни удари в региона на главата единствено, по фотосите още се прецизира дали има счупвания, само че досега нямаме данни за фрактура на черепни кости. В момента е в приемливо положение, той е постъпил с диагноза разтърсване на мозъка ", сподели началникът на Отделение по неврохирургия, УМБАЛ-Бургас доктор Стефан Шишков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР