Французойките се славят със своята красота и чувство за естетика

...
Французойките се славят със своята красота и чувство за естетика
Коментари Харесай

Ето защо французойките ядат всичко, но не пълнеят

Французойките се славят със своята хубост и възприятие за хармония и жанр. Те са измежду най-поддържаните дами в света и всекидневно поставят грижи за себе си, с цел да бъдат с безукорен външен тип.

Франция умерено може да се назова страната, в която няма по какъв начин да не опитате тестени произведения, десерти и извънредно вкусни и в това време доста мазни ястия, и да не изпиете чаша вино на вечеря, пишат от jenata.blitz.bg. За туристите този метод на хранене се смята за изцяло естествен, защото са на отмора и няма потребност да мислят за ограничавания. Но по какъв начин съумяват французойките, които живеят в страна с храна, богата на доста калории, да останат стройни и нежни?

Ако смятате, че стройната фигура на тези дами не е нищо повече от стандарт, тогава бързо погледнете Летисия Каста. Като супермодел и представител на L’Oréal и Victoria’s Secret, тя твърди, че не признава диетите и не е прибягвала до пластични интервенции.

 Ето за какво французойките ядат всичко, само че не пълнеят

Друга известна французойка – Ванеса Паради, постоянно е наричана „ дребният ангел “ и някогашна обичана на Джони Деп, продължава да провокира въздишки с съвършените си форми. Между другото, освен представителките на модерна Франция се радват на стройна фигурата. Спомнете си филмовата актриса, певица и модел Брижит Бардо. С съвсем същите параметри – 168 см. и 57 кг. при Бардо и 166 см. и 54 кг. при Монро, образно Брижит с 50-сантиметровата си талия изглеждаше доста по-крехка от колежката си от Щатите.

Тук завчас поражда въпросът: от какви правила се управляват французойките, с цел да останат стройни, макар висококаларочните изкушения, с които са заобиколени? Най-важното за тях е качеството, а не количеството! В всекидневието е малко евентуално да срещнете французойка, която да заложи на артикули с ниско качество. Ако избере франзела, тя ще е прясно изпечена, зеленчуците и плодовете са постоянно узрели и сочни, а маслото – единствено натурално.

 Ето за какво французойките ядат всичко, само че не пълнеят

Във френските кафенета и заведения за хранене туристите постоянно се изненадват от размера на порциите, който е извънредно дребен. В това също си има преимущество. Когато одобряват по-тежки и висококалорични храни, което най-често се случва в заведенията, френските девойки просто се задоволяват с дребни порции и се радват не на количеството, а на изискания усет. За тях това не е мъчно, тъй като културата им е такава.

Повишена интензивност
Като цяло методът на живот, изключително в огромните градове, е извънредно деен. Хората там са привикнали с продължителното вървене или с разходките на колело за сметка на колите и публичния превоз. Френските дами се пробват да избегнат колите поради непоносимостта си към натоварения трафик.

Чувство за баланс
Дамите от Франция са много почтени със себе си във връзка с храната. Те схващат, че в случай че си разрешат да ядат мазни или доста сладки храни всеки ден, тялото несъмнено няма да им благодари за това.

Момичетата признават, че доста детайли от националното им меню, да вземем за пример фоа гра, са тежки за стомаха, само че в това време могат да си разрешат да ги изядат. Важно е да не го вършат непрестанно и след изобилен обяд или празнична вечеря. Те изчакват и почистват организма си с естествени артикули. Френските дами пият гореща вода с лимонен сок или натурални кисели млека без добавки. Така те се грижат за червата си и ги прочистват от отрови.

Никакви междинни хранения
Французойката не разрешава на стомаха си да страда без храна. Именно по тази причина избира да похапне пълноценно вкъщи или в някой ресторант. А когато е на среща с другари, по-скоро би избрала чай или чаша еспресо, в сравнение с да претрупа организма си с храна, изключително в случай че не е гладна.

Основната мотивация е стеснение
Във Франция е срамно да имаш проблеми с наднорменото тегло. Седалките в парижкото метро и асансьорите са доста тесни, в множеството магазини за облекла се оферират артикули единствено за слаби дами, да не приказваме, че френските размери са по-малки от естествените.

Освен това французите са откровени и няма да пощадят, в случай че виждат, че сте понаедряли. В страна с сходно отношение към фигурата се предизвиква и потреблението на здравословни храни. Рекламите за фаст фууд да вземем за пример съдържат предизвестие, че яденето сред главните хранения може да докара до наднормено тегло. Или пък предлагат физическа интензивност най-малко по половин час на ден. А уеб сайтът на McDonald’s France напомня на потребителите да изядат най-малко 5 плодчета или зеленчука на ден. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР