Франсис и Арлет Чибанг с нетърпение очаквали появата на своя

...
Франсис и Арлет Чибанг с нетърпение очаквали появата на своя
Коментари Харесай

В семейство на афроамериканци се родило бебе, което оставило всички без думи

Франсис и Арлет Чибанг с неспокойствие очаквали появяването на своя втори наследник на бял свят. Но в първите минути след раждането, когато щастливите родители видели своето бебе, били изумени до дъното на душата си.

Франсис и Арлет са афроамериканци. Точно заради тази причина те изпадналив шоко, огато видели, че новороденият им наследник е с абсолючно бяла кожа и коса. Първата мисъл на Франк била – „ Това не е моето дете “. Добре че не я е произнесъл на глас, тъй като бил прекомерно изумен, с цел да промълви и дума.

В не по-малък потрес били и лекарите, опитващи да се изяснят повода за удивителната разновидност. Но Франсис бързо излязъл от шока и почнал да преглежда сина си, забелязвайки какъв брой доста той наподобява на него и брачната половинка му Арлет.

 бяло-бебе-в-семейството-на-афроамериканци

Лекарите успокоили родителите, казвайки им, че синът им Даниел не е албинос, само че и те не могли да дадат пояснение за цвета на кожата му. По-късно Арлет си спомнила, че едно от децата на прабаба й също било белокожо, само че това било прекомерно от дълго време и нямало останали свидетелства.

Въпреки другия цвят кожа на сина им, мама и баща не могат да се нарадат на детето си. Важното съгласно Арлет е, че синът иим ще порасне крепко и щастливо дете.

Мнозина не имат вяра, че Даниел е наследник на Франсис, само че самият мъж е безапелационен: той има доверие на жена си и прелестно знае, че момето е негова плът и кръв.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР