Фотосите, с които Джулиана Гани и бъдещият й съпруг №2

...
Фотосите, с които Джулиана Гани и бъдещият й съпруг №2
Коментари Харесай

Джулиана Гани и годеникът й удариха дъното! За доза слава Илиян я захапа за задните части

Фотосите, с които Джулиана Гани и бъдещият й брачен партньор №2 заливат мрежата, накъртиха на почитателите им. Поредната дивотия на двамата е още веднъж фотография на Мис Силикон, на която е без облекла, а годеникът й я е захапал за яката дупара, видя HotArena.

Джулката е полегнала по стомах на ниска маса, гола – голеничка, буйно е захапала ябълка, до момента в който Илиян, седнал на стол, е свил дупето й като сандвич, от който отхапва.

Откакто се порадва на популярност за следващ път в „ Биг Брадър Мост Уонтед “  и излезе от звездната къща, Гани не стопира да наводнява мрежата с голите си фрагменти. А впитият в нея като кърлеж Илиян постоянно участва на тях.

То не бяха пози в банята по долни дрехи, то не беше реклама на книгата фитнес книгата му… На почитателите им съществено взе да омръзва лишените им от креативност позаджийски хрумвания.

А Илиян наподобява доста по-жаден за популярност в сравнение с самата Джулиана. За да бъде прочут, най-вероятно е подготвен да захапе и други нейни интимни елементи. Очаква се това да се случи напълно скоро и фотото да бъде пуснато във Фейсбука на моделката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР