Формация “ГеоМарЧаЛо ще отпразнува своята5-та годишнина на сцена с концерти

...
Формация “ГеоМарЧаЛо ще отпразнува своята5-та годишнина на сцена с концерти
Коментари Харесай

С концерти под звездите в Плевен и София, ГеоМарЧаЛо отбелязва своята 5-та годишнина

Формация “ГеоМарЧаЛо ” ще отпразнува своята5-та годишнина на сцена с концерти под звездите в Регионалния исторически музей в Плевен на 15юли (събота), от 20:30 ч. и на 25 юли (вторник) на сцената на Sofia Summer Fest в Южен парк II от 20:00 ч., дружно със специфичен посетител.

Главните настоящи лица в това дълго чакано събитие са Чавдар Вълков – цигулка, Лора Табакова – виолончело и Георги Милтиядов – пиано.

За огромния концерт с оркестъра на Плевенска филхармония в Софияочаквайте на сцената, разказвачана музикалната приказка Камен Воденичаров. Той ще преведе публиката през разнообразни столетия с музика от целия свят, творби от Шопен, Дворжак, меломаните ще чуят „ Либертанго ” от Пиацола, Shape of my hart, Smooth criminal, Лара Фабиан, емблематичния „ Кашмир ” на Лед Цепелин за симфоничен оркестър и солисти. Изключително зареждащо и прочувствено събитие за лятото със забележителна стратегия.

Проектът е по концепция на Чавдар Вълков, концертмайстор на Плевенска филхармония, който прави допустимо да се срещнат поп и рок музиката с класиката в симфонично осъществяване. Камен Воденичаров е разказвачът на музикалната история през другите стилове, континенти и композитори. Един същински хубав, прелестен и вълнуващ концерт, който ще ви води и до 90 – те в България, с музика и на Ку-ку бенд.

Гост-солист в Плевен ще бъде певицата Ивелина Първанова. В програмата в Плевен са включени творби от разнообразни композитори.

Селекцията включванай-доброто от всички концерти на “ГеоМарЧаЛо ” през миналите години, а за София програмата е още по-богата от музикални осъществявания.

Един план на ГеоМарЧаЛо, в който класиката се трансформира в съвременна музика и модерната музика – в класика. Автор на аранжиментите на творбите е надарения и работлив млад композитор Георги Милтиядов.

Събитието е част от празничния креативен сезон на Плевенскатафилхармонияпо мотив 70-годишнината от нейното основаване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР