Форматът на следващия телевизионен дебат на кандидатите за президент от

...
Форматът на следващия телевизионен дебат на кандидатите за президент от
Коментари Харесай

Комисията за дебати на САЩ стъписана от поведението на Тръмп и Байдън, въвежда промени

Форматът на идващия ефирен спор на претендентите за президент от Демократическата и Републиканската партии ще бъде изменен заради, извършен във вторник в Кливланд, Охайо, се споделя в изказване, оповестено в сряда на уеб страницата на Комисия за диспути, която се финансира от частни дарения.

"Дебатът нощес ясно показва нуждата от структурни допълнения към формата на останалата част от разискванията, с цел да се обезпечи по-подредено разискване на тематики. Комисията ще прегледа деликатно измененията, които скоро ще бъдат признати и оповестени ", се споделя в изказването.

Комисията благодари на модератора на първия спор, журналиста на „ Фокс Нюз “ Крис Уолъс, за професионализма, показан по време на дебата сред Байдън и Тръмп.

Съперниците в Кливланд започнаха с обидите 10 минути след началото на полемиката. Байдън ту предлагаше на Тръмп да млъкне, ту присмехулно го подканваше да продължи да "плямпа ", наричайки съперника си „ смешник “ и „ измамник “.

В отговор стопанинът на Белия дом сложи под подозрение умствените качества на някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати и изрази мнение, че съвсем половин век в политиката не е правил нищо потребно за своите сънародници.

Първият кръг от диспути за президентска акция се организира в аудиторията на университета Case Western Reserve в Кливланд. Вторият спор сред Тръмп и Байдън ще се организира на 15 октомври в Маями (Флорида), третият на 22 октомври в Нешвил (Тенеси).

Общите избори в Съединени американски щати ще се проведат на 3 ноември. Те ще избират президента и вицепрезидента, всички 435 членове на Камарата на представителите и една трета от Сената на Конгреса и губернатори на 13 щата и територии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР