Фолкпевицата Таня Боева отвърна на удара на бившия си съпруг

...
Фолкпевицата Таня Боева отвърна на удара на бившия си съпруг
Коментари Харесай

Таня Боева: Бившият ми не иска да вижда сина ни, пред психолози детето разкри потресаващи факти за баща си и дядо си

Фолкпевицата Таня Боева отвърна на удара на някогашния си брачен партньор -композиторът Михаил Бургуджиев, с който не могат да поделят сина си, като съобщи, че той не желае да вижда детето им, научи HotArena.

Изпълнителката на „ Беше любов - дано е война " изиска право на отговор на неговото писмо, което той изпрати до „ Телеграф ", в което показва своята позиция във връзка жалбата й, че е тормозе­на от него и някогашния си свекър.

„ По мотив изказванията на Михаил Бургуджиев декларирам. че в огромната си част не дават отговор на фактическата конюнктура и писмените доказателства. Съдът не е изразявал воля във връзка с бракоразводното ни съглашение, а утвърди разновидността на съглашението, напълно препоръчан от страна на Михаил Тодоров Бургу джиев и абсолютно признат от мен. Освен че съглашението се съблюдава, аз отвън него, посредством Телепоща, предложих на Михаил да вижда сина ни, тъй че да могат да прекарват даже повече време дружно, досега отговор няма. По мотив взаимоотношенията на сина ни с родителите на Михаил, разполагам с документи от няколко самостоятелни един от различен психолози, пред които детето разкрива потресаващи обстоятелства и събития. Те са приложени към делата ", написа Таня Боева.

От писмото на композитора до медиите тя схваща за неговите стремежи във връзка с детето , само че прибавя, че не се взимат под внимание потребностите и желанията на самото момче. " Истина е, че се води следствие против многочислена група хора, измежду които като сплотяваща фигура се открояват имената на някогашния ми брачен партньор и някогашния ми свекър Тодор Бургуджиев -директор в Екопак България АД. В интерес на досъдебното произвеждане е да оставим способените органи да приключат следствието. Съвсем скоро цялата истина ще излезе нескрито и аз нямам самообладание да се видя с фамилия Бургуджиеви в съда ", заключи певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР