Фолк певицата Весела сбъднала мечтата си за дете след 15

...
Фолк певицата Весела сбъднала мечтата си за дете след 15
Коментари Харесай

Фолк певица забременя след молитви

Фолк певицата Весела сбъднала фантазията си за дете след 15 години вървене по тъгите. Изпълнителката се снабди със наследник, откакто посети чудотворния манастир „ Света Богородица – Успение–Златна ябълка ”, научи HotArena.

За мястото от години се носят митове, че е едно от най-мистичните места в България. И всяка жена, която го е посетила рано или късно зачева.

„ Бог ме подари с детенце след 15 години опит да имаме наше отроче с моя брачен партньор. След молебствия в манастира прочут като „ Златна ябълка ” край Асеновград, заченах!
Силно имах вяра и усещах, че това ще се случи. И чудото стана ”, споделя своята история Весела.

Изпълнителката на шлагерите „ Палаво око ” и „ 300 дни и 300 нощи ” години наред не съумява да сбъдне фантазията си за дете. След като посещава мястото обаче–зачева.

За манастира от дълго време се носят митове, че оказва помощ на бездетни дами да се снабдят с деца. Ритуалите, които се правят в храма са помогнали на хиляди майки да прегърнат свои бебета.

Сред практиките е преспиване пред църквата в навечерието на храмовия празник и изяждането на една ябълка с дръжката и част от семената, а по-късно останалите се заравят.

Съществува още вярване, че към храма би трябвало да се увие три пъти памучен конец, който по-късно се усуква като мартеница и се връзва като колан към кръста на дамата, откакто го осветят в църквата. Носи се 40, с цел да забременее дамата, а в случай че не е успее да зачене в този интервал, продължава да го носи, до момента в който чудото се случи, написа " България през днешния ден ".

„ Бях тръгнала за Бачковския манастир, само че ми споделиха за този храм и отидох там. Изпълних прецизно всички процедури и вътрешно имах вяра, че моментът може би е назрял. С Божията помощ през днешния ден се веселя на прелестен наследник, който обичам с цялото си сърце ”, споделя Весела, която живее в Хасково.

Изпълнителката и половинката си купили етаж от къща в града на Богородица и са доста щастливи там. Покрай сина си певицата малко се откъснала от работата, само че е подготвена да се върне когато и да е.

„ Покрай раждането на сина ми се отделих малко настрани, само че ретро празненствата не престават с цялостна мощ и отсега нататък още веднъж ще дам всичко от себе си, " споделя звездата от „ Любовен пожар ”.

На 17-ти август дребният Светлозар ще стане на 3 години. Терминът на раждането съответствува с рождената дата на Весела–23 август, само че защото певицата желала синът й да има личен празник, с медиците избрали датата 17-ти за плановото раждане.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР