Фолк певицата Камелия категорично не може да се оплаче от

...
Фолк певицата Камелия категорично не може да се оплаче от
Коментари Харесай

Камелия забогатя след раздялата с Пайнер

Фолк певицата Камелия изрично не може да се оплаче от липса на приходи откогато напусна "Пайнер ". Когато в края на 2014 година тя публично се раздели с димитровградската компания, мнозина й предричаха залез на кариерата. Пет години по-късно Камелия освен не е слязла от чалга небосклона, само че и доста е забогатяла.

Справка в Търговския указател демонстрира, че за няколко лета тя е отчела солидни чисти доходи в размер на 591 хиляди лв.. С всяка минала година сумите фрапантно се повишават.

За 2015 година Камелия е заявила 95 бона доходи, а на идната година цифрата скача до 113 хиляди. През 2017 година певицата е отчела 176 хиляди лв., а за 2018 - 207 000. И за актуалната година сумата сигурно няма да е по-малка. Звездата се радва на много участия, а и хонорарът й е обичайно висок. Всъщност точно той е повода за повишаването на приходите й откогато не е в "Пайнер ", написа "Галерия ".

Всеизвестно е, че певиците на компанията би трябвало да разделят хонорарите си с шефовете си. Стандартната процедура е това да е 50:50. Малцина са тези, които прибират 70% от приходите си. Сега обаче Камелия не се регистрира на никого.

До края на годината тя фрапантно ще усили приходите си. Освен, че около празниците хонорарите скачат, тя сега е на турне в Съединени американски щати, което ще се отрази сносно на джоба й. Според осведомени, тя ще прибере не по-малко от 100 000 $.

Друга сериозна финансова инжекция е предаването "Гласът на България ". Вече три сезона тя е измежду треньорите в музикалното риалити и се чака да резервира мястото си и в идното издание. От шоуто Камелия получава много положителни пари, които още веднъж не би трябвало да дели с никого, защото сама се продуцира.

За разлика от нея, колежките й от "Пайнер " би трябвало да разделят с Митко Димитров и хонорарите от разнообразни излъчвания, в които вземат участие.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР