Фолк певицата Андреа определено намира как да уплътнява времето си

...
Фолк певицата Андреа определено намира как да уплътнява времето си
Коментари Харесай

ШОК! Андреа цъфна гола в ресторант

Фолк певицата Андреа несъмнено намира по какъв начин да уплътнява времето си и то когато сякаш всички заведения са затворени, а шоубизнеса е задремал. Блондинката обаче към този момент ни сподели, че за нея забрани няма, дори в противен случай нарушава ги за следващ път и освен това го показва в обществената мрежа като образец на хилядите си почитатели.

Ето по този начин изпълнителката показва безгрижието си - заголила плът в нищожен дънков тоалет. Сексбомбата затвърждава този си имидж, като е пропуснала сутиена - какъв по несполучлив жанр за вечеря или обяд?! "На маса си в заведение. Извади си ги на масата в случай че може ", не й икономисаха мнението си, възмутени почитатели на певицата. "Така ли вървиш на ресторант, с цицата извън? ", наливат масло и други.



Теодора Андреева, както са същинските имена на блондито, подвига наздравица, а погледа, който изпраща е очевидно на почерпена жена.

Заведението, което населява през уикенда се намира в Пампорово. Става ясно от таговете й към фотосите, които очевидно са и със солидна обработка. Само салатата Цезар е пропуснала компютърния пилинг.

Само преди дни Андреа сподели по какъв начин работи против възбраните. Тя разгласява стори от нощен клуб, където се е веселила.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР