Благотворителен концерт в помощ на 12-годишната Веселина ще се проведе

...
Благотворителен концерт в помощ на 12-годишната Веселина ще се проведе
Коментари Харесай

Концерт събира средства за болно момиче от Вълчи дол

Благотворителен концерт в помощ на 12-годишната Веселина ще се организира през днешния ден във Вълчи дол. Той е част от огромната акция, чиято цел е в къс период да бъдат събрани 37 500 евро за незабавна и комплицирана интервенция на момичето в Турция. Концертът е проведен от учители от локалното учебно заведение „ Васил Левски “.

Залата на Културния дом в града ще бъде предоставена за събитието, а домакините провеждат базар във фоайето й. На него ще се продават домашно приготвени храни, ръчно направени сувенири и украса предоставени от локални поданици, както и книги.



В концерта ще вземат участие локални реализатори и посетители от прилежащи градове, възпитаници от 6-и и от 12-и клас на СУ „ Васил Левски “, фолклорен клуб „ Жарава “ към Народно читалище „ Димитър Благоев 1907 “, Школа по национални танци „ Пламъче “ към детска градина „ Здравец “, група „ Веселушки “, Женска фолклорна група „ Теменуга “, оркестър „ Соколи “, дует Владо и Стелко и Милена Петрова – всички от Вълчи дол. Гости на благотворителния концерт са трио „ Слънчево “, фолклорен отбор „ Слънце “ от град Суворово, както и реализатори от Ветрино - Детска вокална група „ Цветница “, Стефани Стефанова, Димитър Петров и Детски танцоя отбор „ Ветринче “.

Концертът стартира в 18 часа. Входът ще е против билет от 5 лв., а сумата ще бъде напълно дарена за спасяването на Веси.

Всеки може да помогне, и като остави посилна за него сума в кутиите за дарения на разнообразни места вграда или да внесе пари в приложената банкова сметка.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР