Фолк фурията Анелия стана за смях по време на полуфинала

...
Фолк фурията Анелия стана за смях по време на полуфинала
Коментари Харесай

Анелия със здрава изцепка в Капките, оплете се като пиле в кълчища

Фолк фурията Анелия стана за смях по време на полуфинала на " Като две капки вода ". Чалга изпълнителката сервира здрав скандал, какъвто до момента не се е случвал в родния ни ефир. Тя се оплете като " пиле в кълчища ", опита се тактично да се измъкне от зародилата обстановка, само че Рачков не й разреши и я накара да потъне вдън земя от позор.

На полуфинала на " Капките " Анелия трябваше да пресъздаде облика на огромната национална певица Стефка Съботинова, а на сцената с нея излезе още един музикант. Водещите подтикнаха певицата да го показа, само че тя съобщи единствено, че това е неин сътрудник и другар. Да, но не. Оказа се, че Анелия даже не знае името му.

Красавицата беше не запомнила името на Тихомир Христов, само че разясни, че е трябвало на негово място да бъде различен музикант, само че в последния миг се наложила промяната. 

" Малко неловко се получи, Тишо, извинявай. За първи път работим с него, доста рисково се получи ", сподели Анелия, с цел да се оправдае пред феновете и жури. 

" Извинявай, и аз ще ти купя една риза но за първи път те виждам! ", посече я Димитър Рачков, като се обърна към Тихомир Христов. 

Анелия не съумя да се класира на край, където отидоха Александър Сано, Краси Радков, Дарин Ангелов и Крисия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР