focus-news.netТурция е последната стена между Европа и тероризма, заяви Министерството

...
focus-news.netТурция е последната стена между Европа и тероризма, заяви Министерството
Коментари Харесай

Hurriyet: Турция е последна преграда между Европа и тероризма

focus-news.net

Турция е последната стена сред Европа и тероризма, съобщи Министерството на защитата на страната, представено от англоезичното издание на турския вестник  Hurriyet .
„ Турция пази освен личните си граници, само че и границите на НАТО. Сигурността на Турция е сигурността на цяла Европа, в това число и на НАТО “, се споделя в изказване на Министерството.
„ Трябва да се знае, че Турция, като последната стена сред Европа и тероризма, се бори с тероризма на фронтовата линия “, се прибавя в изказването.
В него се осъжда резолюцията на Камарата на представителите на Съединени американски щати, признаваща изказванията на Армения за събитията от 1915 година и резолюцията на френския парламент по отношение на интервенцията в Сирия в Турция.
„ Турция осъжда резолюцията на Камарата на представителите на Съединени американски щати, която призна така наречен Арменски геноцид, без да взема поради историческите обстоятелства и Френското национално заседание, което заявява поддръжка за терористичната организация Кюрдска работническа партия и нейния сирийски клон – Отрядите за национална самозащита, и я разказва като съдружник и се надяваме, че тези исторически неточности ще бъдат поправени скоро. "
В него се споделя, че резолюцията на Съединени американски щати за Армения и законопроектът за поддръжка на глобите против Турция опонират на съглашението сред Анкара и Вашингтон, реализирано във връзка с Сирия и духа на НАТО.
Министерството съобщи също, че резолюцията на френския парламент по отношение на интервенцията на Турция в Сирия не е „ нищо друго, с изключение на опит за деформиране на истината и скриването й от международното публично мнение, изключително от френските жители “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: