Флашмоб с четящи деца ще има днес за поредна година

...
Флашмоб с четящи деца ще има днес за поредна година
Коментари Харесай

Пенчо бре, чети!

Флашмоб с четящи деца ще има през днешния ден за поредна година в центъра на Пазарджик. Проявата е отдадена на Световния ден на книгата, а уредници са библиотека " Никола Фурнаджиев ", Регионалното ръководство на образованието и ОУ " Проф. Иван Батаклиев ". 

Флашмобът „ Библиотеката, учебното заведение и градът четат ” е част от деянията на библиотеката, включени в програмата на дните на детската книга и детското четене, които текат от началото на месеца. Заедно с това се организира и Национален маратон на четенето. От няколко дни плакати приканват пазарджиклии да се причислят и с книга в ръка от 12.30 до 13.30 часа в пешеходната зона в центъра да станат част от самодейността да се направи книгата значима.

През тази седмица „ Приказното ковчеже ” на детския филиал на библиотеката гостува на детска градина „ Калина Малина ” и учебно заведение „ Христо Ботев ”. През идната седмица са планувани две мероприятия под наслов „ Рисуваме обичани приказни герои ” с присъединяване на второкласници от СУ „ Георги Брегов ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР