Фирмата, която се забави с почистването на АМ Струма“ вчера,

...
Фирмата, която се забави с почистването на АМ Струма“ вчера,
Коментари Харесай

Двама министри с важни новини след неделния апокалипсис

Фирмата, която се забави с почистването на Автомагистрала " Струма “ през вчерашния ден, ще бъде глобена. Това сподели на брифинг министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, оповестява " Фокус “.

" Вчера изпуснахме момента за своевременното известяван на всички пътуващи по републиканските пътища за това, какво се случва по пътя и какви дейности са подхванати. Всички екипи по снегопочистване и контролиране на придвижването бяха задействани. Субективният миг е закъснение на пътно поддържаща компания в процеса на разчистване, което докара до закъснение на Автомагистрала " Струма “ Колегите от АПИ ще глобяват компанията “, съобщи Аврамова и уточни, че отсега нататък взаимните дейности на институциите ще бъдат координирани, с цел да се осведомят навреме жителите за усложнена пътна конюнктура.

" Вече тежкотоварият трафик ще бъде спиран при прогноза за тежка метеорологична конюнктура, тъй че да не се забавя отново придвижването по този метод “, сподели още тя.

От своя страна вътрешният министър Младен Маринов съобщи, че през вчерашния ден на терен са били изкарани всички вероятни снегопочистващи машини и полицейски патрули. " Приключи съвещанието на образувания щаб за зимната конюнктура. Оперативното звено на щаба заседава 24/7 под управлението на АПИ и в него са включени представители на всички институции, ангажирани в почистването на пътищата в България “, съобщи Маринов. Той уточни, че е изработен разбор на вчерашната обстановка.

" Вчера имаше извънредно тежка метеорологична конюнктура. Бяха изкарани всички вероятни снегопочистващи машини и полицейски патрули, които работят по организация на придвижването. Имаше и проблеми сектори, които бяха в резултат на водачи на ТИР-ове, които не са се съобразили с пътните знаци и са аварирали. В това отношение са наложени административни санкции на 30 такива водачи “, изясни Маринов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР