Финансовите пазари реагираха мълниеносно днес, след като главният изпълнителен директор

...
Финансовите пазари реагираха мълниеносно днес, след като главният изпълнителен директор
Коментари Харесай

Moderna с признание за неефективност на ваксините заради Омикрон, финансовите пазари с мигновена реакция

Финансовите пазари реагираха мълниеносно през днешния ден, откакто основният изпълнителен шеф на Moderna Стефан Бансел предизвести, че е малко евентуално имунизациите против COVID-19 да бъдат толкоз ефикасни против разновидността Омикрон, колкото против предходния Делта, съобщи Ройтерс.

Цената на суровия нефт падна повече от един $, австралийската валута се намали на годишна база, а Никей не записва облага, тъй като мненията на Бансел провокираха опасения, че устойчивостта към имунизациите може да докара до повече болести и хоспитализации, като по този метод ще се удължи пандемията.
Moderna основава бустерна ваксина против новия вид
Американската компания Moderna работи върху по-мощна бустер ваксина, която може по-добре да отбрани тялото против нови разновидности в коронави...

„ Мисля, че това ще бъде веществен спад. Само не знам с какъв брой, тъй като би трябвало да изчакаме данните. Но всички учени, с които разговарях, споделиха: „ Това няма да е добре “, съобщи Бансел.

Бансел добави, че огромният брой разновидности на протеиновия шип, който вирусът употребява, с цел да болести човешките кафези, значи, че е евентуално сегашните ваксини ще би трябвало да бъдат модифицирани. По-рано той уточни пред CNBC, че може да отнеме месеци, до момента в който стартира доставката на работеща против Омикрон ваксина.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР